3 napos méregtelenítő elvonulás

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis időre, hogy kilépj a mindennapos mókuskerékből, lenyugtasd a tested és a tudatod, megtisztulj egy szelíd, de hatékony tisztítómódszeren keresztül, ez az elvonulás a legalkalmasabb a számodra. Vajon elég fittnek érzed magad, felkészült vagy a mindennapok kihívásaira, vagy a napi rutin sokszor kimerít és fásulttá tesz? Ha a nyári pörgésben egy kis pihenőt, ellazulást szeretnél csatlakozz hozzánk 3 napos tisztító-méregtelenítő elvonulásunkra!

További részletekért és helyfoglalásért lépj velünk kapcsolatba.

Reméljük hamarosan találkozunk!

Időpontok

Az elvonulások feltöltése hamarosan.

3 napos tisztító-méregtelenítő elvonulás programja

A 3 napos méregtelenítő elvonulásaink csütörtök estétől vasárnap kora estig tartanak és mindegyik elvonulás hasonló programterv szerint fut. Az ételek tudatosan kerülnek összeválogatásra, ami a leghatékonyabban segíti a szervezet öntisztító mechanizmusait, ezáltal a sikeres méregtelenítést. A trul-khor gyakorlatok harmonizálják az energiarendszert és erősen támogatják a test tisztulási folyamatait, melyek által a tudat egy kiegyensúlyozott, örömteli állapotba kerül. Ez a három napos elvonulás segít önmagad megismerésében. Ezen kívül nyugodt, könnyed módon támogat, ha tovább szeretnél lépni és részt venni egy 5 napos tisztító-méregtelenítő elvonuláson vagy egy 5 napos rejuvenációs elvonuláson.

Napi programterv

0. nap:

Az elvonulás 18 órakor veszi kezdetét könnyű vacsorával, ismerkedéssel, majd egy a tudatot lenyugtató meditációval, ami segíti a békés, pihentető alvást, hogy másnap frissen ébredve elkezdjük a tisztítást.

1. nap:

Az elvonulás első napján a böjtöt tartunk, ahol a tényleges siker érdekében a fizikumunk adta lehetőségekhez mérten a délelőtt folyamán forralt, meleg víz fogyasztása a javasolt. Amennyiben valaki nehezen tűri az étkezés megvonását, úgy fogyaszthat vízzel kevert gyümölcs- illetve zöldséglevet.

2. nap:

A reggeli meditáció után egy gyógynövényalapú méregtelenítő teával kezdünk, és speciális jógagyakorlatokat végzünk.

A méregtelenítő keverőkből a nap folyamán 1-5 liter között javasolt fogyasztani. Az étkezés ezen a napon tisztán növényi eredetű ételekből áll. Évszaktól függően meleg, kényelmes ruhában pihennünk, és a nap folyamán többször mozgógyakorlatokat végzünk.

3. nap:

A program gerince az előző napival egyező. A program zárása elköszönő meditációval, étkezési és életvezetési tanácsokkal végződik.

Mit fogok érezni az elvonulás után?

Az energetizáló, erősítő és légző gyakorlatok, a meditáció és az ízletes tisztító ételek kombinációja által energikusabbnak, könnyedebbnek fogod magad érezni. Javul az izomzat tónusa, az ízületek rugalmassága, ami növeli a lazaságot. A szemek ragyogóbbá, a bőr fénylőbbé és feszesebbé válik, a tudat tisztább és kiegyensúlyozottabb lesz, ezáltal egy érzelmi egyensúly, megalapozottság és béke érzete jelenik meg. A minket körülvevő szép környezet és a rohanó világtól való rövid idejű eltávolodással egybekötött szelíd, de erőteljes tisztítás a testet ellazítja, könnyedebbé teszi, az energiarendszert harmonizálja és egy örömteli, teres tudatot teremt.

Trul-khor

Gyere és csatlakozz hozzánk képességeidtől függetlenül! Az elvonulás alatt végzett trul-khor (tibeti rendszerű jóga) gyakorlatok nem igényelnek különleges lazaságot vagy speciális képességeket, ennek ellenére – vagy talán épp ezért! – rövid úton képesek eredményt hozni. Növeli az oxigénkapacitást, javítja a vér és nyirokkeringést, az egyensúlyt, harmonizálja a légzést, az energiarendszert, lenyugtatja a tudatot. A reggeli gyakorlatok jellemzően az érzékszervek és energiák felélesztését és tisztítását, a délutáni ülések pedig a testi működés fokozását, az energiaáramlás szabaddá tételét támogatják.

Ételek

Az elvonulás alatt fogyasztott ételek teljesen növényi alapúak és úgy kerültek összeállításra, hogy azok a legteljesebb mértékben támogassák a szervezet hatékony tisztulását, mindemellett nagyon ízletesek. Az elvonulásainkon minden étel tisztán növényi alapanyagokból készül, nem tartalmaz búzát és más gluténtartalmú összetevőt, tejet, cukrot és más mérgező vagy az egészséget nem támogató alapanyagot. Javaslat szerint az elvonulás előtt 5-7 nappal a lehetőségekhez képest kerüld az állati eredetű termékek, koffein, búzaliszt, tej és fehér cukor fogyasztását, hogy ne szenvedj különösen a koffein elvonása miatt.

Ezek helyett inkább lúgosító ételeket fogyasztunk, mint a pillangósok, glutént nem tartalmazó gabonák, nyers ételek, zöldség és gyümölcslevek. A menü kreatív, ötletes és ízletes. A táplálkozás – mely életünk nagyon fontos része – különös jelentőséggel bír az egészségünk szempontjából. Az időben felismert testi kibillentségek nagy részét – mielőtt azok betegségként megnyilvánulnának – meg lehetne szűntetni csupán a táplálkozás megváltoztatásával, mielőtt betegségként megnyilvánulnának. Örömünkre szolgálna, ha az ételeink megihletnének téged és otthon is elkészítenéd.

Holisztikus kezelések

Az elvonulás részeként hatékony technikákat tanulunk az energiaáramlásunk támogatására, fájdalomcsillapításra és a tudatunk lenyugtatására. Ezek mindig az adott elvonuláshoz vannak összeállítva, így más típusú vagy időtartamú elvonuláson mások a programok. Fél óra kezelés az elvonulás részét képezi, melyet az elvonulást vezető terapeuták végeznek. Igény esetén lehetőség van ettől hosszabb privát kezelésre.

Programok

Workshopok

Ezeken az elvonulásokon különböző témákban tartunk előadásokat – workshopokat – melyek tudásanyagát magadévá téve a lehetőségekhez mérten be tudod azt építeni a napi elfoglaltságaid közé. Példák:

Szervezett séták

A szervezett séták az elvonulás részét képezik és fajtái az elvonulás helyétől függenek. Hegyes vidéken inkább túrának nevezhetjük, mint sétának. Elvonulásainkat mindig szép, nyugodt környezetben tartjuk a közelben érdekes, felfedezésre váró helyekkel, melyeket szervezéstől függetlenül is meg lehet látogatni, ha valaki szeretné, aki pedig inkább pihenésre vágyik, arra az elvonuló hely tökéletes alkalmas.

Helyszínek

Az elvonulás helyszíneit nagy körültekintéssel választjuk ki, hogy alapvetően nyugodt hétvégét tudjunk biztosítani. Minden helyszínünk városon kívül helyezkedik el – jellemzően vidéki helyszínek nem túl messze a fővárostól – gyönyörű tájjal és békés környezettel.

Árak

A 3 napos méregtelenítő elvonulás ára teljes ellátássál: 45.000.-

Előregisztráció esetén – az adott elvonulás kezdete előtt 1 hónappal – 15 % kedvezményt biztosítunk!

Jelentkezés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Hírlevél