Erdélyi Zoltánnak hívnak.
Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált. Ezek egyike sem választható el a más lények iránti bölcs segítőkészségtől. A tibeti tantrikus buddhizmus módszereinek tanulmányozásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival. Hosszú ideig meditációs üléseket is vezettem. Kisgyermekként voltak az első meghatározó élményeim a testünkben áramló energiákkal kapcsolatban, melyek természetes módon tereltek azok tanulmányozása, majd alkalmazása felé. Ezen energiák leginkább a harcban való hatékony felhasználását legelőször a Shirayana harcművészeti stílus vezetőjétől, Surjasampha Leányfalvi Attila mestertől tanultam. Később bioenergetikát és ezen keresztül az energia gyógyításra való felhasználásának alapjait Dr. Bíró Dénes orvos-bioenergetikustól és az ukrán Mechkan Félixtől extraszensz mestertől tanultam.

A tibeti gyógyászatba professzor Dr. Prasang Yonten Arya értékes tanításai által kerültem bevezetésre.

Dr. Nida Chenagtsang tibeti orvos által ismertem meg a tibeti kunye masszázst, és a yuk-cho terápiát, melyek hatékony gyógyító rendszere a hagyományos tibeti gyógyászat ősi átadásából ered.

A tibeti és mongol melegítéses eljárás, a tibeti köpöly- és az aranytű-terápia módszereit Elio Guarisco-tól tanultam, akit Chögyal Namkhai Norbu rinpócse hatalmazott fel arra, hogy átadja ezeket a tanításokat.

További tanulmányaimban Dr. Greskó Mariann homeopata doktornőtől tanultam a Schüssler-féle biokémiai gyógyászatot, a su-jok terápiát Árendás Lászlótól sajátítottam el, aki ezen kívül bevezetett a fülreflexológiába és a szimbólumterápiába is. Fülakupuktúrát Kis Violától tanultam.

A felsoroltakon kívül tanultam még Bach-virágterápiát, mantra-gyógyászatot és fitoterápiát.

A hozzám fordulókat mindig azokkal a módszerekkel kezelem, melyek leginkább a hasznukra válnak, így egy integrált kezelést nyújtok, aminek alapja a tibeti gyógyászat.

Mind önálló kezelésként, mint támogató módszerként használom a lungkhor energiakezelést, melynek elvei szintén a tibeti tantrikus hagyományból származnak.

A tibeti medicina teljes mértékben holisztikus elveken alapuló rendszer, ami a gyógyuláshoz vezető folyamatot négy részben szabja meg. Ezek: az alkatnak megfelelő helyes táplálkozás, a zavaró lelki tényezők csökkentése, a leginkább növényi alapú gyógyító szerek használata és az ún. külső terápiákkal történő kezelés, melyek között található a ku-nye, a köpöly, a moxa, borogatások és terápiás fürdők.

A keleti gyógyászati hagyományrendszereket megvizsgálva megállapíthatjuk azt a tényt, hogy a testben az érrendszerhez hasonló finom-energiacsatornákon erőszelek áramlanak, melyek egy teljes hálózatot alkotnak, mely maga az energiatest. Amikor az energiakeringés harmonikus, akkor a külső problémák kevésbé vagy egyáltalán nem tudnak ránk hatni, így a fizikális és mentális betegségek kialakulása csekély. Ezt a kiegyensúlyozott áramlást, lelki és testi egészségünk harmonizálását és megtartását hatékonyan segítik a tibeti gyógyászati terápiák.

Hivatásommá vált az embertársaim lelki és testi gyógyítása, olyan hatékony és elismert módszerekkel, melyeket a tibeti ősi hagyományok örökítettek meg számunkra.