Koreai reflexterápia

A kéz és lábfejen a test minden részének megfelelően magas aktivitású pontok találhatók. Ezek a területek, az ember anatómiai felépítésének kicsinyített változatát tükrözik. Betegség esetén, a sérült testrész jelzéshullámokat küld a pont felé és ingerelhető állapotban hozza azt, mely éles fájdalommal reagál. A pont ingerlésekor energiahullám indul el, mely a beteg testrészre gyógyító hatással van. A su-jok terápia bármilyen más gyógyító eljárással együtt alkalmazható. Amennyiben gyógyszeres, gyógynövényes, vagy más terápiás módszerrel együtt alkalmazzák, felgyorsítja a gyógyulás folyamatát. A su-joknak egyes akut stádiumban lévő betegek számára életmentő hatása van, amikor azonnali és hatékony elsősegélyre van szüksége. Ezt a gyógyító rendszer sem az ember találta ki, csupán a természetben lévő összefüggéseket megfigyelve, összesítette ezt a rendszert. Ebben rejlik erejének titka és veszélytelenségének ereje. A megfelelhetőségek pontjainak stimulálása gyógyuláshoz vezet.

A kezelés menete

A nagy- és a mutatóujj segítségével figyelmesen átvizsgáljuk a kéz- és/vagy a lábfej mindkét oldalát. Ennek során kitapinthatjuk az érzékeny zónákat, különböző megkeményedéseket, görcsös izomkötegeket. Ezek a jelzések a szervezetben kezdődő és ott zajló problémákra hívják fel a figyelmünket. A különböző zónákat a melegségérzet megjelenéséig tanácsos masszírozni, ezáltal eltűnik a fájdalom és a megkeményedés. Hasonló az eljárás, abban az esetben, ha tudjuk, hogy melyik szerv beteg, illetve működik túl vagy alul, itt is alaposan átmasszírozzuk a megfelelő zónákat. Nagyon hasznos mindemellett az ujjvégek (ujjpárnák), valamint a kéz- és lábfej köröm részének masszírozása, hiszen ezek a területe az agyvelő kivetülései. Ezenkívül ezekre a területekre tudjuk kivetíteni az egész emberi testet a ‘mini’ megfelelhetőségi rendszer alapján. Ezért tanácsos, hogy az ujjvégeket masszírozással alaposan melegítsük fel. Ennek a módszernek a hatása az egész szervezetre gyógyító hatással van. Amennyiben, súlyos, krónikus betegségről van szó, amely több szervet is érint, vagy az egész szervezetre kiterjedő elváltozásokról beszélünk, akkor feltétlenül szakképzett orvoshoz vagy su-jok terápiás kezeléssel foglalkozó szakemberhez kell fordulni. Ezek a szakemberek metafizikai alapokon nyugvó tudással rendelkeznek, ennek segítségével gyógyítanak, más alternatív módszerekkel is bírnak, melyeket hosszantartó szakképesítésekkel lehet elsajátítani. Az ilyen kezelések során magas hatásmechanizmust érhetnek el szakemberek, amelyek hosszantartóak lesznek. Helyes alkalmazás során az észlelhető hatás már néhány perc múlva fellép, sőt akár néhány másodpercen belül is.

Javallat, hatás

A su-jokot bármelyik szerv, ízület és testrész kezelésére lehet használni. Tulajdonképpen minden betegség gyógyítható vele. Nincsenek korlátozások és ellenjavallatok a használatára. A terápia számos olyan krónikus betegség kezelésében is hatékony, amelyekben nagyon nehéz javulást elérni vagy a mai napig gyógyíthatatlannak bizonyultak.

Ellenjavallat

Az energiaharmonizálásnak nincs semmilyen káros hatása, így ellenjavallat sincs. A helytelen használat soha nem okoz kárt az embernek – egyszerűen nem hoz eredményt.

Javasolt kezelésszám

Már egyetlen kezelés is komoly eredményt hozhat, de mindenképp hasznos néhány kezelésből álló kúra alkalmazása, melyek számát a kibillent állapot javulása mutatja meg.

Kinek ajánlott

Bárkinek, aki valamilyen problémával küzd, 3-120 évesig.